O NAMA

INTERNACIONALNA KUHINJA

VIŠE OD 25 GODINA BOGATE TRADICIJE

Od otvaranja našeg restorana u Beogradu 1998., Zvezdara Teatar je spojio našu strast za kvalitetnim obrocima pravim  vrednosti u nezaboravno restoransko iskustvo. Svaki put kada jedete s nama, isprobavate godine napornog rada, inovacije i predanosti dobroj hrani.

Dry Aged Stekovi

Zreli ukus koji donosi vreme

Svi naši vrhunski odresci i kotleti odležavaju se na licu mesta, a poslužuje ih predano i obrazovano osoblje s dugogodišnjim iskustvom u spremanju odreska. Okruženje je pripremljeno da impresionira: bilo za romantičnu večeru, lagani ručak, večeru za klijente ili porodično slavlje.

Klasični ukusi

Otkrijte našu kuhinju

Doživite vrhunska vina, najsvežiju morsku hranu, najbolje stekove i originalnu uslugu. Naš jelovnik uključuje odležane USDA Prime steakove, izbor najsvježijih morskih plodova, kokotela po narudžbi, vrhunskih piva i širok izbor vrhunskih vina svetske klase.

svetrski poznati podrumi

Vrhunska vina besprekornog kvaliteta

Kod nas možete uživati u punim ukusima najboljih svetskih vina ali i u zaokruženosti doimaće vinarske baštine. Sva naša vina su pažljivo birana i uparena sa raznovrsnom ponudom glavnih jela i dezerata. 

Close
Close