O nama

Restoran Zvezdara Teatar

Zašto Zvezdara.

Naše poslovanje se fokusira na odgovornosti za kvalitet naših proizvoda, transparentnost i njihovo poreklo i garanciju vrhunskog kvaliteta. To je zadatak kome se posvećujemo svom strašću koja takođe definiše naše standarde izrade. Ulažemo sve napore da obezbedimo kvalitet proizvoda koji će zadovoljiti naše klijente.

Naša Misija.

U prelepom ambijentu sa posebnim izborom menija uz elegantan enterijer visoke kategorije služimo svoje goste vrhunskim kulinarskim specijalitetima. Jela su jedinstvene harmonije odabrana iz posebnih receptura vešto izbalansiranih ukusa koji zadovoljavaju kriterijume najvećih gurmana..

Naši Ciljevi.

Užiavanje svih čulia. * Odbacujemo proizvode koji sadrže veštačku arome * Odbacujemo hemijske aditive i pospešivače ukusa u hrani * Izbegavamo genetski modifikovane proizvode * Izbegavamo bespotreban transport i proaktivno podržavamo limitiranu upotrebu svih prirodnih resursa.

K+
Serviranih obroka
K+
Usluženih gostiju
+
Boca popijeno mesečno
+
Sati u kuhinji mesečno

Servis

Posvećuejmo posebnu pažnju u delu posluženja i servisa hrane i pića. Svakodnevna fluktuacija velikog broja gostiju zahteva veštto i iskusno osoblje koje će sa najvišim profesionalizmom izaći u susret mnogobrojnim dnevnim zahtevima i pitanjima gostiju.

Trudimo se da svaki gost bude uslužen na isti način i da zadovaljan izađe iz našeg prostora i sa sobom ponese lepe utiske. Naši ljudi su obučeni od strane najvećih stručnjaka iz oblasti F&B u našoj zemlji ali i inostranstvu.

kuhinja

Kuhinja je mesto na koje smo najponosniji i na kome smo godinama radili. Naša kuhinja ima svoj identitet i naši gosti je prepoznaju po kvalitetu i origininalnosti receptura koje smo godinama gradili kroz ispitivanje zadovoljstva gostiju i praćenje tržišnih trendova hrane i pića.

Naši kuvari na čelu sa Šefom kuhinje pažljivo biraju namirnice i određuju kvalitet rukom biranih sastojaka. Trudimo se da budemo odgovorni prema društvi i prirodi i izbegavamo genetski modifikovane sastojke i trudimo se da namirnice budu domaćeg porekla.